حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه

دستور وزیر جنجالی صهیونیست برای کاهش غذای زندانیان فلسطینی

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به مسئولان زندان‌های اسرائیل دستور داد میزان غذای اسرای فلسطینی که در عملیات ۷ اکتبر دست داشته‌‌اند را کاهش دهند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۱۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 01
کد خبر: ۲۲۱۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ایتمار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی می‌گوید به کمیسیونر خدمات زندان‌های اسرائیل دستور داده میزان غذای اسرای فلسطینی که در عملیات 7 اکتبر دست داشته‌‌اند را کاهش دهد.

 

«بن گویر» با انتشار تصویری در شبکه ایکس که مدعی است فهرست غذای ارائه شده به زندانیان را نشان می‌دهد مسئولان زندان را به اخراج در صورت عدم اجرای دستوراتش تهدید کرد.

 

او در ایکس نوشت: «هر کس دستور من برای کاهش دادن همه انواع غذاهای گوشتی به قاتلان نخبه (حماس) را نادیده بگیرد و اجازه دهد آنها از فهرست غذایی غنی و گوشتی مثل اینکه نشان داده شده استفاده کنند، در حالی که گروگان‌های ما در غزه روزانه نصف نان می‌خورند صلاحیت اینکه حتی یک روز دیگر بر سر کار بماند را ندارد. ما باید اداره زندان‌ها را اصلاح کنیم.»

 

بن‌گویر رئیس حزب راست افراطی «قدرت یهودی» است. او پیش از این هم بارها مواضعی برای انسان‌‌زدایی از مردم فلسطین اتخاذ کرده است. وی یکی از مخالفان ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه است و آبان‌ماه سال جاری گفت: « این اشتباه است که وقتی هنوز به شهرهای ما حمله موشکی می شود، ما اجازه دهیم کمک های بشردوستانه وارد غزه شود. تا وقتی اسیران آزاد نشده اند، هیچ کمکی نباید به غزه وارد شود.»

 

او همچنین با اشاره به اینکه کابینه اسکاتلند از پذیرش پناهجویان غزه خبر داده گفت: «می‌خواهید زنان و بچه های آنها را به کشورتان ببرید! حماس در حال نابودی است. ما کاری به مسائل بشردوستانه نداریم.»

 

حزب افراطی «قدرت یهودی» تندترین مواضع را نسبت به فلسطینی‌ها دارد. بن‌گویر چند سال پیش خواستار اخراج همه عرب‌های ساکن سرزمین‌های اشغالی از این مناطق شده بود./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار